La Pèrgola

        LetsPicYou Photo                LetsPicYou Photo                  LetsPicYou Photo                LetsPicYou Photo

 El RestLogotipo Hotel Ibersol Antemare (circulo)aurant La Pèrgola , el Restaurant de l’Hotel Ibersol Antemare Spa****, està situat en la zona      residencial del Vinyet, una de les zones més tranquil·les de Sitges.

 El restaurant la Pèrgola l’acull en les seves àmplies i còmodes instal·lacions. Compta amb una magnifica  terrassa amb vistes al jardí i a la piscina, lloc que invita a dinar o sopar amb la teva parella, amics o  companys de treball. Ideal per a fer tot tipus de celebracions , ja que es un espai polivalent i adaptable a  qualsevol esdeveniment.

GASTRO BAR «HOTEL IBERSOL Antemare»

En el nostre Gastro Bar hem ampliat l’horari per atendre des de les 10: 30h fins a les 22:00h de forma ininterrompuda oferint-los una acurada selecció de la nostra millor cuina, també podrà gaudir d’una copa de vi o un refresc fins a les 22:30 de la nit.

Gaudiu d’un racó cuidat al màxim detall amb una decoració exquisida on poder xerrar i prendre un aperitiu.

I aqui els deixem les nostres Cartes del Gastro Bar perquè puguin veure l’àmplia opció de Cuina que els oferirem durant tot el dia ininterrompudament, així com del nostre Restaurant «La Pergola»

Des de dinars d’empresa fins a grans celebracions com un banquet de bodes, el Restaurant La Pèrgola es el lloc idoni. Comptem amb un personal altament qualificat , atent sempre a la satisfacció del client. Es busca sempre la fórmula per trobar el que el client sol·licita. En una atmosfera lluminosa gracies a les seves àmplies vidrieres , podràs delectar-te amb la seva gran varietat d’especialitats mediterrànies entre les que destaquen els seus arrossos i les graellades de mariscos y peixos.

QUALITAT I PRODUCTE FRESC

El factor més apreciat de la nostra carta es la frescor de les nostres matèries primeres i la dedicació del nostre xef a elaborar-ho tot de la forma més tradicional, supervisant-ho personalment pas a pas.

Especialment, en els plats de peix i arrossos de la nostra carta podem trobar la procedència genuïna dels sabors . Els hi ho recomanem!

Som autèntics especialistes en sopars temàtics i celebracions .. deixi’s aconsellar ..adaptem i personalitzem amb la gastronomia cada esdeveniment.

Direcció:

Ibersol

Contacte y localizació:

Passeig de la Ribera, 70, 08870 Sitges

T.+34 93 894 6482

www.hotelibersolantemare.com

antemare@antemare.com

Horari:

10:30 – 22:00 h.

Descans:

Cap

Capacitat:

Hivern: 160 pax. Estiu: 200 pax