CLUB DE TAST 2.0

las_redes_socialesCoincidint amb l’inici de la IV edició del Tasta Sitges, el Club de Tast inicia una nova etapa 2.0, amb l’obertura de dues plataformes socials: Facebook https://www.facebook.com/ClubdeTast) i Instagram (https://www.instagram.com/clubdetast).
A través d’aquests nous dos canals de comunicació, el Club vol informar sobre tot allò que crea la nostra passió: la gastronomia, l’art de la cuina i, com no, sobre els millors productes, de qualitat i proximitat. Aquests espais acolliran, tanmateix, totes aquelles noticies relacionades amb el món gastronòmica local (esdeveniments, promocions i activitats) que els fans de la cuina i el bon menjar no es poden perdre, a més de sorteigs i concursos que permetran als membres de la comunitat viure les millors experiències gastronòmiques de Sitges.
Per celebrar la nova etapa 2.0, que coincideix amb una nova edició del Tasta Sitges, el Club de Tast organitzarà, en els propers dies, el primer sorteig online entre tots els participants, amb la possibilitat de guanyar un dels tres sopars/ dinars a tres dels restaurants membres.

Animeu-vos a seguir el Club de Tast per estar informat de totes les novetats!

Publicado en Noticies.