IV EDICIÓ TASTA SITGES

Els 14AAFF_poster 32x46 2016 membres del Club de Tast celebren enguany el IV Tasta Sitges, volent repetir així la bona acollida que aquest novedós esdeveniment va tenir durant les primeres edicions, i que ja tenim establert com a acte de referència dins el sector gastronòmic de la vila.

Durant tot el mes d’octubre, aquests restaurants oferiran un tast de mitja ració d’un plat creat especialment per a la ocasió, acompanyat d’una copa de vi de Bodegues Torres o cava Segura Viudas, a un preu total de 9’80€. Cada membre proposarà un plat diferent fent així que la gent pugui fer un tastet de diferents racions i a diferents establiments tot fent una petita ruta, semblant a una ruta de tapes, però de racions més selectes i d’excel•lent nivell culinari, maridades amb les millors bodegues.

El Club de Tast vol obsequiar als participants, i per això, emplenant un cupó al interior del catàleg del Tasta Sitges amb 4 segells de 4 restaurants membres diferents, entraran al sorteig per aconseguir un dels 3 packs de cap de setmana consistents en una nit en un dels hotels membres del Club i un àpat en qualsevol dels restaurants membres restants.

Us animem a que degusteu la millor gastronomia de Sitges!

PODEU VEURE TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

 

Publicado en Noticies.