El Club de Tast de Sitges reprèn la seva activitat

El Club de Tast de Sitges, després de reunió de la seva junta directiva el passat 11 de juny de 2019 a Sitges reprèn la activitat i programa accions de cara a la temporada 2019/2020.

 

dav

 • En Primer aspecte, s’acorda revitalitzar els canals de comunicació a la seva disposició, donar-los un nou impuls i sumar-se al dia a dia de les activitats gastronòmiques de Sitges.
  Per això, en els propers dies veureu que Twitter, Facebook i Instagram del Club de Tast de Sitges entren en escena compartint informació del Club i de Sitges

 

 • El Segon aspecte a tenir en compte és l’objectiu d’ampliar els restaurants membres del Club i créixer dels 14 actuals a més restaurants.
  Seran aquells que siguin d’alt impacte en la Gastronomia de Sitges i que en els últims anys han aportat gran cuina, singular servei i una qualitat permanent a la restauració de Sitges
  A més, sent Sitges referent en Bars de Tapes; espais de Menjar i Beguda d’avantguarda i locals polivalents, s’està treballant en desenvolupar diferents sub-marques dins el Club de Tast perquè abasti a tota l’oferta gastronomia de Sitges, perquè pugui participar en esdeveniments futurs i serveixi d’espai de trobada de treball junts pel futur de la nostra hostaleria, gastronomia i temps d’Oci entorn a taules, barres, terrasses, cuines i restaurants i bars de Sitges

 

 • Tercer aspecte, que sigui un canal de promoció propi, fiable, de garantia i de referència dels membres formants del Club de Tast, de tal manera que via comunicació i participació en esdeveniments futurs del sector, Sitges continuï al mapa com lloc d’una restauració variada, viva, moderna, avantguardista i tradicional per a tots els públics i tots els pressupostos on el bon menjar i l’exquisit servei sigui el mecanisme per arribar a tots els clients locals i visitants que freqüenten els nostres espais sent els millors amfitrions i participant en la seva felicitat del moment del Bon Menjar i Bon Beure

 

Club de Tast Logo

Com exemple d’iniciatives, i en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges, s’ha llançat el Itinerari Gastronòmic del Centenari de la Ciutat Jardí del Terramar per portar les gastronomia del 1919 als nostres dies.
Sort en tenim de la participació a Sitges que forma un teixit social envejable en tots els àmbits de la societat, en l’empresarial i en la de restauració i associativa.

 

 

club de tast

Publicado en Noticies.

2 Comentarios

 1. Hola, somos de el restaurante NUM3RIC y nos gustaría poder participar y colaborar con las actividades gastronómica ne nuestro pueblo. Nosotros estamos en la calle pau barrabeitg número uno llevamos abiertos 2 años aproximadamente.
  Gracias.

  • Gràcies per l’interès.
   Estem en contacte la setmana que ve.
   i. . .Felicidades pel Premi Tapa Tapa Sitges 2019

Los comentarios están cerrados.